Skip to content

Toteutamme yksilölliset jauhe- ja märkämaalaukset laadukkailla menetelmillä ja yksityiskohdat huomioiden. Meiltä saat vaativatkin pinnoitustyöt ammattitaidolla ja joustavilla toimitusajoilla.

Erityistä osaamista vaativat maalaustyöt

Teemme monipuolisia teollisuuden jauhe- ja märkämaalaustöitä. Esimerkiksi vaativampaakin suojausta edellyttäviin kappaleisiin saadaan sopivat suojat nopeasti saman katon alta.

Tyypillisiä kohteitamme ovat julkisivut, valomainokset, joukkoliikennevälineiden komponentit, puolustusvälineteollisuus ja lääketieteen/sairaala laitteiden komponentit. Maalaamme alumiinia, terästä, komposiittia ja tarvittaessa myös muita maalausmenetelmiemme kanssa yhteensopivia materiaaleja.

Kun vaadit maalaukselta enemmän

Huolella tehty maalaus viimeistelee kappaleen siistin ulkonäön ja suojaa sitä korroosiolta sekä kulumiselta. Meillä maalaus on kuitenkin enemmän kuin maalausta: toteutamme vaativatkin työt korkealaatuisesti ja yksilöllisesti yksityiskohdat huomioiden ja pystymme reagoimaan asiakkaan tarpeisiin joustavilla toimitusajoilla.

Panostamme työssämme laatuun ja sen seurantaan myös testauspalvelun ja dokumentoinnin muodossa. Käytämme pääasiassa kotimaisia maaleja, mutta käyttötarpeen ja kohteen mukaan myös ulkomaalaisia tuotteita.

Kokoonpanopalvelut

Osien pintakäsittelyn lisäksi tarjoamme kokoonpanopalveluita. Tarvittaessa pystymme tekemään komponenttien kasauksia ennen tai jälkeen maalauksen, ja asiakkaan niin halutessa hankimme myös tarvittavat komponentit.

Jauhemaalaus

Jauhemaalaus parantaa tuotteen korroosiokestävyyttä ja visuaalista ulkonäköä.

Se soveltuu monenlaisiin käyttökohteisiin, joilta vaaditaan kovan kulutuksen kestoa. Teemme jauhemaalaukset ammattitaidolla ja laadukkaasti.

Lue lisää

Märkämaalaus

Märkämaalaus antaa teollisesti valmistetulle kappaleelle viime silauksen huoliteltuna ulkonäkönä.Märkämaalattavat kohteet voivat olla koneiden ja laitteiden osia tai metallirakenteita.

Lue lisää

Hiekkapuhallus

Käytämme raepuhalluksessa puhallusrakeena alumiinioksidia, lasikuulaa ja rst-rakeita. Raepuhallus antaa tuotteen maalaukselle pitävän tartunta-alustan.

Lue lisää