Skip to content

Jauhemaalaus parantaa tuotteen korroosiokestävyyttä ja visuaalista ulkonäköä.

Se soveltuu monenlaisiin käyttökohteisiin, joilta vaaditaan kovan kulutuksen kestoa. Teemme jauhemaalaukset ammattitaidolla ja laadukkaasti.

Kestävä pinnoitus jauhemaalauksella

Jauhemaalauksessa maalattava kappale peitetään maalijauheella, joka pysyy sen pinnassa sähköstaattisen voiman ansiosta. Tämän jälkeen esine kuumennetaan niin, että jauhe sulaa sen pintaan kiinni. Jäähdyttyään maalikalvo on saavuttanut lopullisen lujuutensa.

Jauhemaalaus sopii monenlaisiin käyttökohteisiin. Se on erittäin kestävä pinnoitusratkaisu, joka soveltuu mainiosti moniulotteisillekin kappaleille. Metallipintojen lisäksi myös komposiitti-, puu- ja muovituotteita on mahdollista jauhemaalata.

Laadukkaat menetelmät takaavat täydellisen lopputuloksen

Jauhemaalausta varten käytössämme on pakkotahtinen riippukuljetinrata, jonka ratakapasiteetti on yli 100 metriä. Rata sisältää pesutunnelin, jossa kappaleet puhdistetaan liasta sekä öljystä sekä huuhdellaan vielä huolellisesti.

Sopivat esikäsittelymenetelmät ovat tärkeä osa maalausprosessia. Käytämme jauhemaalauksen yhteydessä kemiallista pesumenetelmää, joka parantaa käsiteltävän kappaleen tartuntapintaa ja korroosionkestoa.

Pienten osien maalinpoisto pystytään tekemäänkemiallisesti vahingoittamatta lainkaan alkuperäistä metallipintaa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous jauhemaalauksesta!