Skip to content

IdeaPaint – maalaustyöt maan ja taivaan väliltä

Olemme teollisuusmaalaukseen erikoistunut yritys, joka tekee vaativien kohteiden märkä- ja jauhemaalausta. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella ja Klaukkalassa, mutta asiakaskuntamme kattaa koko Suomen.

Monipuolisia maalaustöitä vuodesta 2007

Erityisosaamiseemme kuuluvat erilaiset julkisivujen sekä joukkoliikennevälineiden komponenttien pintakäsittelytyöt. Linjastoltamme on syntynyt tuhansia huoltoasemien ja autoliikkeiden ilmeitä sekä lukematon määrä valomainosten pintakäsittelyjä.

Puolustusvälineteollisuuteen olemme tehneet erilaisia naamiomaalauksia ja erikoispinnoitteiden maalauksia. Erikoisosaamisalueemme ovat Camo-kuviot ja CARC-maalaukset.

Sen, mitä emme vielä osaa, opettelemme!

Haluamme olla alamme parhaita tekijöitä. Siksi asenteemme on se, että jos emme jotain osaa, opettelemme sen. Kun meille esimerkiksi tilattiin maaleja Italiasta, järjestimme samalla konsultin antamaan työntekijöillemme niistä perusteellisen viikon koulutuksen.

Laatu näkyy työssämme monella tavalla

Laatuasiat kuuluvat jokapäiväiseen toimintaamme. Jatkuvan kehityksen takaamiseksi mittaamme ja analysoimme tuotantoamme koko ajan kehittäen toimintaamme ISO 9001 -laadunhallintajärjestelmän määritelmien mukaiseksi.

Teemme kiinteää yhteistyötä tärkeimpien maalinvalmistajien kanssa, jotta pysymme mukana kehityksen kärjessä ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaat mahdolliset tuotteet.

Ympäristöystävällistä maalausta

Sekä prosessimme että käytettävät raaka-aineet ovat hyvin ympäristöystävällisiä. Uusia tuotantokoneita hankkiessamme ja menetelmiä kehittäessämme pidämme myös ympäristönäkökohtia yhtenä kehityksen peruspilareista.Ostotoiminnassa kiinnitämme erityistä huomiota tuotteiden ympäristöystävällisyyteen ja kierrätettävyyteen.